Pinguins

van Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh)

- Werkcode: 532825

Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh) over Pinguins

Pinguins in Pop art stijl getekend in felle kleuren op een witte achtergrond. Origineel geschilderd met acrylverf rechtstreeks verkrijgbaar bij kunstenaar. Overige afdrukvormen en alle mogelijke maten zijn te bestellen via deze site.
Pinguins vind je in de categorieën Dieren, Digital Art, Groovy Champagne, Humor, IJs, IJsvogel, Kunst, Modern, Noordpool, Pinguin, Popart, Schilderijen en Vogels.
Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh) profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh)

Annejole Jacobs-de Jongh maakt sinds 2003 moderne mixed-media portretten in opdracht voor particulieren en bedrijven of als vrij werk. Aan de hand van allerlei digitale beelden, foto's en teksten maakt zij ontwerpen en in een mix van print en schilderwerk zet zij de portretten vervolgens op doek. De achtergronden van de schilderijen zijn vaak opgebouwd uit verschillende lagen digitale beelden, teksten en gescande originelen afkomstig uit de kunst, geschiedenis, muziek, literatuur of hedendaagse tijd. Daarnaast maakt zij ook kleurige popart schilderijen met effen achtergronden van onder andere Vespa's, Fiat's 500, VW-busjes en Piaggio's .

Met haar schilderijen exposeert Jole in galeries, musea en op kunstbeurzen. Haar schilderijen hangen inmiddels in binnen – en buitenland en met het schilderij van Maxima won zij in 2009 de eerste prijs in een landelijke wedstrijd en exposeerde zij in het CODA-Museum.

In 2019 heeft Annejole meegedaan aan het TV-programma 'Sterren op het doek" waarin zij het winnende portret heeft gemaakt van Matthijs van Nieuwkerk.

Alle werken van Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh)


Waarom je kiest voor Pinguins op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Pinguins van Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh)

Koop dit digital art werk Pinguins van Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh) als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 532825
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
165 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.