Pioneering Spirit

Pioneering Spirit van Wim van de Water

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 226159

Pioneering Spirit van Wim van de Water

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Zaterdagochtend 6 augustus voer de Pioneering Spirit voor het eerst uit. Met een lengte van 382 m en een breedte van 124 m (oorspronkelijk 117m) is dit schip het grootste ter wereld. Met deze afmetingen is het even groot als twee supertankers en in oppervlakte gelijk aan acht voetbalvelden. Al in 1987 werd het concept voor het schip gepresenteerd.

Over Wim van de Water

Ik ben een hobbyfotograaf. Ik fotografeerde al lange tijd alles wat ik mooi vond tijdens vakanties en uitstapjes. Sinds ik eind vorig jaar een workshop avondfotografie gedaan heb in Amsterdam heeft mijn fotografiehobby wel een boost gekregen. Van de automatische stand en foto's bewerken in diverse bewerkingsprogramma's. Mijn voorkeur gaat nu nog steeds uit naar avondfotografie, verlaten en vervallen gebouwen en steden. Mocht u vragen hebben over bepaalde foto's of wensen dan hoor ik dat graag.

Alle werken