Pips Misty March

Pips Misty March van Montepulciano Art Agency

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Pips Misty March

van Montepulciano Art Agency

Pips Misty March van Montepulciano Art Agency

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 767780
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124 gratis verzending!

Omschrijving

Mauk is raised in the Netherlands with two important woman nearby. He believes his love for the female subject sprouted there. He goes for what touches his heart. He finds women beautiful. Women are his ultimate muse. Like the Three Graces, the women appear as if they are disappearing, falling into a sensuous world from where there is laughter and no return. We too, lose our sense of perspective and find ourselves falling into their lusciousness. Passing the boundaries in the background towards the margins of the canvas in no way Mark the end of the story.

Dit werk wordt aangeboden door Montepulciano Art Agency

Montepulciano Art Agency profielfotoMontepulciano Art Agency is een collectief voor kunstenaars die onder een alias willen werken. De redenen hiervoor verschillen van kunstenaar tot kunstenaar. De een is nog te verlegen om de kunstwereld in te treden, de ander inmiddels te bekend om werk voor betaalbare prijzen te verkopen. Allen staan achter het motto van de agency: kunst is voor iedereen.

Deze nomme-de-guerre, oftewel schuilnaam, verlegt de nadruk naar waar het eigenlijk om zou moeten gaan; de zeggingskracht van het kunstwerk zelf. De kunstenaars uit binnen- en buitenland hebben bewust gekozen om het werk betaalbaar in prijs te houden om zo niet alleen bij de elite aan de muur te kunnen hangen.

Via de agency die met veel partners uit de kunstwereld samenwerkt, worden de kunstenaars geïnspireerd in seminars. De kunstenaars die hun bekendheid al verdiend hebben treden ook op in mentor functies om zo een jonge generatie makers te laten profiteren van hun geleerde lessen. De agency kiest er bewust voor werken gradueel te lanceren en daarbij geen uitspraken te doen over de bekendheid van de namen. Op die manier ontstaat er gelijkheid en wordt de toeschouwer geprikkeld dat werk aan te schaffen wat tot hem/haar spreekt. De werken zullen in willekeurige volgorde geplaatst worden om zoveel mogelijk verschillende kunst te presenteren.

Geniet van wat je ziet, koop wat je hart je ingeeft!

Alle werken