Platte stenen brug in rode gloed, Alkmaar

Platte stenen brug in rode gloed, Alkmaar van Digital Art Nederland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Platte stenen brug in rode gloed, Alkmaar

van Digital Art Nederland

Platte stenen brug in rode gloed, Alkmaar van Digital Art Nederland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 685363
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Rond de Platte Stenenbrug in Alkmaar en bevinden zich veel cafeetjes met volop zonnig terras. De kroegen organiseren diverse activiteiten zoals het Brugtheater Festival en diverse live muziekoptredens.

De voorloper van de Platte Stenenbrug over het Verdronkenoord was de Hoge Stenenbrug (van voor 1658). Op deze brug werd de vismarkt gehouden. Toentertijd was er al een Platte Stenenbrug, om het hoekje, bij de Mient.

In 1888 werd een geheel nieuwe, stalen, brug geplaatst. Deze brug was lager dan de brug bij de Mient, en pakte de naam over. Sindsdien heet deze brug de Platte Stenenbrug.

Dit werk wordt aangeboden door Digital Art Nederland

Digital Art Nederland profielfotoDigital Art Nederland maakt met behulp van de nieuwste technologie digitale kunst. Doel is om zo een kleurrijker beeld te geven van ons mooie Nederland.
Eigenaar Rob de Ruiter woont in Heerhugowaard, 50 km ten noorden van Amsterdam. Een vlak poldergebied met groene weilanden met koeien en poldermolens. En 30 minuten van het strand, het bos en de duinen. Een perfecte plek om te fietsen wat hij graag combineert met het maken van foto's.

Alle werken