Plukplaats van een roofdier langs het water

Plukplaats van een roofdier langs het water van Fotografiecor .nl

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 469197

Plukplaats van een roofdier langs het water van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
98 gratis verzending!
Plukplaats van een roofdier langs het water van Fotografiecor .nl

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Bij een havik of een grotere roofvogel komen de geplukte veren vaak in een boog of cirkel op de plukplek terecht. Eerst worden de grotere veren zoals handpennen en staartveren verwijderd, later de kleinere veren. Omdat een havik een relatief grote vogel is liggen de veren in een grote cirkel. Deze plukplek geeft een goed voorbeeld van een aangevallen houtduif die langs de randen van het Ketelmeer aan zijn einde is gekomen. Een mooie foto van de vergankelijk en de hardheid van dieren in de natuur tijdens een voorjaarsstorm.

Over Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken