Pontiac Chieftain Hard Top 1950 met vlag van de V.S.

Pontiac Chieftain Hard Top 1950 met vlag van de V.S. van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Pontiac Chieftain Hard Top 1950 met vlag van de V.S.

van Jan Keteleer

Pontiac Chieftain Hard Top 1950 met vlag van de V.S. van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 665478
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Een Pontiac Chieftain is een enorme auto; groot en zwaar en wees gerust, een Pontiac Chieftain kan tegen een stootje. Veel Amerikaanse verzamelaars restaureren een Pontiac Chieftain omdat resreve-onderdelen gemakkelijk verkrijgbaar zijn en een gerestaureerd model van een Pontiac Chieftain altijd populair zal blijven.

Dit schilderij van de Pontiac Chieftain met Hard Top , gebouwd in 1950, met de Amerikaanse vlag op de achtergrond kan worden gekocht in verschillende maten en worden afgedrukt op doek en op hout en metaal. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat er overheen die meer diepte geeft.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken