Ponytale

van Jef Peeters

- Werkcode: 399732

Jef Peeters over Ponytale

Trashed Little Ponies
Ponytale vind je in de categorieën Fotografie, Lost, Paarden, Pony, Schommel, Speelgoed, Verlaten plekken, Zomer, Zon en art 'n decay.
Jef Peeters profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jef Peeters

Jef Peeters is een fotograaf met eenfascinatie voor indrukwekkende architectuur en vergane glorie. Met zijn fotografie beweegt hij zich voornamelijk binnen de stroming van de ‘urban exploration’, of het doorzoeken en fotograferen vanverlaten plekken en gebouwen. Door zijn bekoring voor het vergankelijke gaat hij steeds op zoek naar locaties die vroeger druk bezocht werden, maar niet langer voor publiek toegankelijk zijn: oude fabriekspanden, vergeten ziekenhuizen, verlaten scholen, lege zwembaden, afgedankte pretparken,…De plaatsen die hij bezoekt zijn vaak hevig aangetast door de tand des tijds. En net daar, waar de menselijke bedrijvigheid tot stilstand is gekomen en overwoekerde natuur terug de bovenhand neemt, vindt hij een pure schoonheid terug.De sfeer, de ziel en de vergeten verhalen die er uitgeademd worden, probeert hij vervolgens te vertalen naar sprekende beelden.

Alle werken van Jef Peeters


Waarom je kiest voor Ponytale op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ponytale van Jef Peeters

Koop de foto Ponytale van Jef Peeters op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 399732
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
226 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.