Pop Art – Michelin

Pop Art – Michelin van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Pop Art – Michelin

van Jan Keteleer

Pop Art – Michelin van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438197
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

POP ART Collectie
© designed by Jan Keteleer

Michelin-banden drijven al generaties lang Amerikanen en anderen aan. Hun naam is direct herkenbaar. Het is een van de meest duurzame merken in de geschiedenis van moderne reclame. Dit opmerkelijke voorbeeld van fijne kunst combineert dat merk met een betoverende naakte vrouw. Er zijn banden die tot op de knieën gaan en ook het Michelin-logo is prominent aanwezig. Dit stuk kan ideaal zijn voor een groot aantal ruimtes, en het is een perfect cadeau voor iedereen die het concept van pop-art waardeert. Dit stuk drukt een aantal interessante dingen uit voor de kijker.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken