Popkevers

Popkevers van Joost Hogervorst

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Popkevers

van Joost Hogervorst

Popkevers van Joost Hogervorst

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 377596
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Dit werk wordt aangeboden door Joost Hogervorst

Joost Hogervorst profielfotoPlaatjes maken, dat is wat ik doe. Ik teken, ontwerp en fotografeer me een ongeluk en maak wat ik leuk vind. Het gaat alle kanten uit, ook omdat er van alles fout gaat. Juist dat levert vaak verrassende nieuwe dingen op. Voorop staat dat ik er lol in heb in . Ik werk voornamelijk op 3 manieren:

1. Ik teken op papier of karton. Vaak lijntekeningen die inkleur en verder bewerk met Photoshop.
2. Ik maak foto's, die ik eventueel digitaal bewerk zodat er ´schilderijen´ ontstaan. In allerlei stijlen doe ik dat. Van aquarel tot impressionistisch en fotorealistisch.
3. Ik maak geheel digitaal werk met Photoshop.

Wat ik tegenwoordig ook doe is werk digitaal maken en vervolgens printen op dik papier en daar weer mee met de hand aan de slag gaan, met verf, pastels, of potlood.

Mijn werk wordt wereldwijd verkocht, via o.a. Art Wall, All Posters, Overstock, Sears en Walmart. Dat gaat o.a. via agenten in de US, UK en Canada. Dat is een mooi avontuur. Als iemand in Japan iets van je koopt is het leuk om er bij te bedenken waar dat dan komt te hangen. Het gaat ook naar Rusland, Australië, Mexico, Zuid-Afrika, de VS en weet ik het allemaal. Dat idee is nog leuker dan de verkoop zelf.

Heel af en toe exposeer ik. Mijn werk wordt verder wereldwijd getoond op beursen door agenten. Ze kunnen me alleen regelmatig niet volgendoe agenten, omdat ik steeds weer wat nieuws verzin, maar dat is gewoon mijn manier van werken. Mijn website staat dan ook behoorlijk vol met stijlen en li

Alle werken