Porsche 356 Speedster (1948)

van Martin Melis

- Werkcode: 316394

Martin Melis over Porsche 356 Speedster (1948)

Ontworpen door Ferry Porsche, zoon van Ferdinand Porsche, in 1948 in het Oostenrijkse Gmünd waar de familie naar toe was verhuisd in de tweede wereldoorlog. De eerste Porsche had een alluminium chassis. In 1950 werd de productie verplaatst naar het Duitse Stuttgart-Zuffenhausen. De Porsche 356 was tot 1965 in productie en werd opgevolgd door de Porsche 911.
Martin Melis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martin Melis

Van jongs af aan wilde ik illustrator en kunstenaar worden. Elk vrij moment besteedde ik al tekenend, kleurend en schilderend. Ik werd geïnspireerd door het werk van bekende kunstenaars. Ik begon te tekenen met de hand – met potlood, acryl- en waterverf op art board of op canvas. Ik was in de jaren 80 dé topvisualiser voor o.a. Volvo Nederland en DAF Trucks en heb o.a. voor deze bedrijven talloze visuals, illustraties en artposters gemaakt. Dit verklaart voor het merendeel mijn passie voor auto’s. Ik was altijd al gefascineerd door de mooie lijnen en spannende details ervan. Daarnaast werkte als vormgever, illustrator en animator voor designstudios en voor grote reclamebureaus. Inmiddels werk ik al vele jaren succesvol als zelfstandig ondernemer in mijn studio aan huis. ClassicCar-Art is voor mij een ‘side-project’ waar ik veel energie in stop maar er evenveel weer uithaal. Een uit de hand gelopen hobby eigenlijk of het weer oppakken van mijn eerste grote liefde: het tekenen en schilderen, maar dan met de vrijheden die het digitale tijdperk te bieden heeft.

Alle werken van Martin Melis


Waarom je kiest voor Porsche 356 Speedster (1948) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Porsche 356 Speedster (1948) van Martin Melis

Koop de illustratie Porsche 356 Speedster (1948) van Martin Melis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 316394
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.