Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 18 uur geldig!

Porsche 911 Carrera 4S, sportauto.

van Gert Hilbink

- Werkcode: 692589

Gert Hilbink over Porsche 911 Carrera 4S, sportauto.

De Porsche 911 is een van de meest favoriete sportauto's ter wereld. De 911 is er in vele uitvoeringen maar de basislijnen van het eerste model is nog steeds aanwezig. De eerste Porsches waren ontworpen door Ferdinand Porsche die ook de VW-Kever heeft ontworpen. De hoofdzetel van Porsche is Stuttgart Duitsland.
Wil je nog eens kijken naar andere foto’s uit mijn shop? Kijk dan op https://www.werkaandemuur.nl/index/shop/nl/Gert-Hilbink/shop/27125
Heb je nog vragen over een foto kan je me mailen naar hilbinkmeijer@ziggo.nl
Porsche 911 Carrera 4S, sportauto. vind je in de categorieën Affiche, Autoracen, Carrera, Duitsland, Fotografie, Gert Hilbink, Porsche, Porsche 911 Carrera 4S, Stuttgart en 911.
Gert Hilbink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gert Hilbink

Hallo, leuk dat je in mijn shop een kijkje neemt. Mijn naam is dus Gert Hilbink, woon in Coevorden. Het fotograferen doe ik al sinds mijn 13e jaar, geïnspireerd door een biologieleraar op de toenmalige U.L.O. school in Coevorden. Over het algemeen fotografeer ik vooral natuur maar vind eigenlijk alles wat kan vliegen ook zeer interessant en ben dan ook vaak bij vliegshows te vinden. Als je vragen mocht hebben over mijn werk is het mogelijk contact op te nemen met mij via email hilbinkmeijer@ziggo.nl Mocht je een werk willen bestellen kan dat via deze site van Werk Aan De Muur.

Alle werken van Gert Hilbink


Waarom je kiest voor Porsche 911 Carrera 4S, sportauto. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Porsche 911 Carrera 4S, sportauto. van Gert Hilbink

Koop de foto Porsche 911 Carrera 4S, sportauto. van Gert Hilbink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 692589

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 101 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.