Porsche GT3 - GT3 RS parkeergarage

Porsche GT3 - GT3 RS parkeergarage van Ansho Bijlmakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 258382

Porsche GT3 - GT3 RS parkeergarage van Ansho Bijlmakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

In het wit de 991 GT3 en in het oranje de 997 GT3 RS mk1. De 991 is de opvolger van de 997 en de eerste 'GT' serie die niet meer leverbaar was als handbak. Porsche besloot om enkel nog maar de PDK te leveren omdat deze veel sneller was dan de handbak. Dit viel niet goed bij veel Porsche puristen waarop besloten is om de opvolger van de witte, de 991.2 GT3 wél te leveren met handbak.

Over Ansho Bijlmakers

Hi, Ik ben Ansho Bijlmakers. Al een aantal jaren fotografeer ik hele verschillende onderwerpen. Tegenwoordig richt ik me steeds meer op (exclusieve) auto fotografie en reizen. Ik heb mijn eigen bedrijfje in de fotografie maar met het vrije werk deed ik vrij weinig. Ik hoop op deze manier dat er mensen zijn die dusdanig geïnteresseerd zijn in mijn eigen projecten dat het een mooi plekje bij jullie thuis of op het bedrijf verdient.

Alle werken