Port bootjes in de wijk Ribeira (porto)

van Prachtt

- Werkcode: 88 787

Prachtt over Port bootjes in de wijk Ribeira (porto)

De Ribeira (Rivieroever) is de oude wijk van de Portugese stad Porto aan de rivier de Douro. Hier meren vele portboten (Rabelo) aan, die naar de aan de overkant gelegen stad Vila Nova de Gaia gaan.
Het oude stadsdeel bestaat uit vele kleine steegjes en straatjes, waarvan vele gerenoveerd worden. In 1996 is Ribeira toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Op de achtergrond zie je de De Luis I-brug (Portugees: Ponte Dom Luís I) het is een opvallende boogbrug die over de rivier Douro reikt.
--------------------------------------------------------------
Hangt deze foto bij jou aan de muur? Wij zijn heel benieuwd! Deel hem op onze Facebookpagina! facebook.com/canifotografie
Ons werk van Rotterdam vind je hier: prachtigrotterdam.werkaandemuur.nl
Port bootjes in de wijk Ribeira (porto) vind je in de categorieën Binnenwater, Boten & Schepen, Bruggen, Dom Luis I-brug, Douro, Fotografie, Kleuren, Paars, Port, Porto (stad), Rabelo, Ribeira, River, Rivier, Steden, Steen, Wine Country, Zonsondergang, Zonsopkomst, cani photography, ponte luis en port bootjes.
Prachtt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Prachtt

Wij (Frank en Milan) zijn gepassioneerd als het gaat om fotografie! Het is voor ons niet alleen geweldig om allerlei unieke momenten vast te kunnen leggen, het is ook een enorme eer als u het zo mooi vindt dat u het aan uw muur wil hangen.

Alle werken van Prachtt


Waarom je kiest voor Port bootjes in de wijk Ribeira (porto) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Port bootjes in de wijk Ribeira (porto) van Prachtt

Koop de foto Port bootjes in de wijk Ribeira (porto) van Prachtt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 88 787
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden