Porte d'Aval van Frans van Hoogstraten

Werkcode: 349 787 Kopieer de werkcode

Frans van Hoogstraten profielfoto Porte d’Aval / Etretat / Frankrijk
Beroemd geworden door de 19e eeuwse impressionisten Claude Monet (L’aiguille vue travers la porte d’aval) en Gustave Courbet, die hier vaak kwamen schilderen.
Maar daarnaast is dit de plaats waar Charles Nunsegger en Francois Coli, twee helden uit de 1e wereldoorlog, voor het laatst in de lucht werden gezien, toen zij op 8 mei 1927, in hun “L’Oiseau Blanc”, vanuit Parijs, als eersten probeerden een transatlantische vlucht te maken. Enkele dagen later op 21 mei, lukte het Charles Lindbergh wel, toen hij met de Spirit of St. Louis vanuit New York op le Bourget landde.

Dit werk wordt aangeboden door Frans van Hoogstraten

Frans van Hoogstraten (1958) is arts en daarnaast "Award Winning" landschapsfotograaf. Maar hij is vooral ook een liefhebber van de natuur. Onze wereld is turbulent, lawaaierig en vol afleiding. De natuur biedt ons de mogelijkheid om te ontsnappen aan deze drukte. Met zijn dromerige foto's probeert Frans de rust die hij daar ervaart weer te geven. Als het stil is, laat het landschap vaak zijn sublieme aard zien en kunnen er wonderlijke dingen gebeuren. Het samenspel van zonlicht, lucht, water en aarde voelt dan als een mysterie. En de afbeeldingen krijgen hierdoor een opmerkelijk tijdloze, vaak zelfs wat surrealistische uitstraling.  Maar het verstilde werk van deze fotograaf is tegelijkertijd realistisch. Vrij van vervorming of al te veel nabewerking. Het zijn en blijven uiteraard kortdurende ervaringen. En het landschap zelf is doordrongen van de dimensie tijd. Dreigende veranderingen liggen op de loer en kunnen al worden gevoeld......

Meer weten over Frans van Hoogstraten?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Wilma
    Nederland
    5 / 5

    Mooie foto’s en goede afwerking
    Ik heb heel blij met de foto’s die ik heb besteld: mooie en goede kwaliteit en snelle afhandeling

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
    Olaf
    Nederland
    5 / 5

    Veel keuze en mogelijkheden, binnen een paar dagen een fantastisch afgewerkt canvas in huis. Super mooie print!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
    Maeike
    Nederland
    5 / 5

    Service & prachtwerk
    Ben prima geholpen tijdens het bestelproces, heel vriendelijk, persoonlijk en supersnel! Ik wilde een ander formaat dan standaard, kreeg direct een digitaal voorbeeld van de uitsnede. Ook kreeg ik ongevraagd advies over het materiaal, heel fijn! De foto is prachtig, was goed verpakt en was eenvoudig op te hangen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Janneke
    Nederland
    5 / 5

    "Maar dit is toch echt?", zie mijn schoondochter toen ze het csnvasdoek zag.
    N.a.v. de prima tips op de site, werken met juiste maten gekocht. Ook de app waardoor je je werk op je muur kunt projecteren, heeft ons goed geholpen bij de keuze voor en maten van onze derde bestelling.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Rianne
    Nederland
    4.5 / 5

    Heel blij met de geleverde producten en diensten
    Drie foto's besteld op geluidwerende panelen na goed advies via de mail. Twee mannen kwamen het ophangen en leverde keurig werk af.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Margoo
    Nederland
    4 / 5

    Goede en snelle service
    Voor kantoor een prachtig schilderij gezien. Nadat ik het niet meer kon vinden op de website heb ik een mail gestuurd. Binnen 1 uur kreeg ik een reactie waar ik het schilderij kon vinden en hoe het heette. Ik werd op de hoogte gebracht wanneer het schilderij werd gebracht. Ook toen bleek dat de bezorgtijd niet uitkwam kreeg ik dezelfde dag nog een andere dag en tijd wat schikte. Kortom; Service en snelle reactie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
    Wilfred
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende webwinkel!
    Na lang speuren op de prachtige site een mooi werk gevonden. Na het doorlopen van het duidelijke bestelproces, wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. De aflevering was perfect. Op tijd, heel verzorgd verpakt en het open maken van de verpakking was een feest. Zeer goede kwaliteit, niet alleen van de afbeelding, maar ook van het canvas en de gebruikte constructie. Kortom een 10!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
    Henor
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig!
    Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Wim Bolsens
    Nederland
    5 / 5

    goede communicatie, snelle verzending, goed verpakt, mooie foto en kleuren, mooie kwaliteit canvas, net zoals een schilderij

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
    Helma van Kooten
    Nederland
    5 / 5

    Heel tevreden met het bestelde kunstwerk. Goede kwaliteit en op tijd geleverd. Mocht je twijfelen, doe dat maar niet, het is zo mooi!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
    Marleen Debuck (Leen)
    Nederland
    4 / 5

    Goede service, er was een fout en Direkt verholpen

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
    Marjon
    Nederland
    5 / 5

    Top
    Prachtige producten, super klantenservice

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Porte d'Aval van Frans van Hoogstraten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
217,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden