Portrait of Rose van Marja van den Hurk

Werkcode: 915 770 Kopieer de werkcode

Marja van den Hurk profielfoto Romantisch, antiek portret van een vrouw, verscholen achter een stilleven met bloemen.

Hedendaagse fotografie, gecombineerd met details uit antieke schilderijen.

Dit werk wordt aangeboden door Marja van den Hurk

De stylisten van Werk Aan de Muur noemen veel van mijn werken “Kunst met een Knipoog”. En daar ben ik het helemaal mee eens. Het leven is al serieus genoeg, nietwaar? ;-)

Naast werken met een flinke dosis óf met een snufje humor, maak ik ook serieuzere werken die hopelijk je ziel raken, op een goede manier, zoals ze dat ook bij mij doen.

Ik maak voornamelijk surrealistische werken en collages, want daar kan ik mijn creativiteit en mijn tomeloze fantasie zo heerlijk op loslaten! Maar ik vind het net zo leuk om dankbaar gebruik te maken van het feit dat musea over de hele wereld hun schilderijen van oude meesters digitaal beschikbaar stellen en daar vervolgens mijn eigen creatieve inslag op los te laten.

Ik vervaardig mijn werken op mijn computer, met beeldbewerkingsprogramma’s zoals Photoshop.

Ook tref je een aantal door mij gemaakte foto’s (mijn andere grote liefhebberij) aan. Het “nadeel” van fotografie is dat ik afhankelijk ben van wat er voor mijn lens verschijnt, ik kan immers geen dingen fotograferen die er niet zijn. Met mijn digitale schilderijen kan ik elke kant op die ik zelf wil en dat vind ik heel erg leuk.

Hopelijk vind je iets wat je aanspreekt in mijn shop. Weet in ieder geval, dat ik alles met erg veel liefde, aandacht en plezier heb gemaakt!

Meer weten over Marja van den Hurk?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Henk Jaap Kloosterman
    Nederland
    5 / 5

    Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
    Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
    Sjon
    Nederland
    5 / 5

    geweldig
    Goede verzending, prachtig exemplaar

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    René
    Nederland
    5 / 5

    Top kwaliteit!
    Superblij met kunstwerk. Goed advies gehad over het canvas doek en de afwerking aan de zijkanten. Verpakking is enorm stevig en hierdoor zal het vrijwel nooit beschadigen onderweg. Het was een klusje om het uit te pakken ;). Afwerking van het canvas is erg mooi, een soort zijdeglans. Geen typische canvas structuur te zien zoals je dat wel eens bij goedkopere versies ziet. Niet dat deze erg duur is. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
    Joke Schuller
    Nederland
    5 / 5

    Bestelling op canvas keurig geleverd gekregen. Ziet er prachtig uit.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    Maartje
    Nederland
    5 / 5

    Alles en iedereen is prima daar
    Ik had mooi schilderij uitgezocht om poster van te maken maar er niet aan gedacht dat dat wel even tijd kost.Er zijn natuurlijk meer mensen die iets bestellen.Mailtje gestuurd of het misschien eerder kon en ja hoor omdat het er voor een bepaalde gelegenheid moest zijn gingen ze dat in orde makenWaar vind je zoiets nog dat men met speciale wensen rekening houdt. De poster was prachtig en zo keurig verpakt alle lof!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Marc Goorden
    Nederland
    5 / 5

    Perfecte service en zeer mooi resultaat van onze bestelling
    Onze bestelling werd zeer goed opgevolgd en het resultaat is prachtig. Wij kunnen Werk aan de Muur ten zeerste aanraden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Marianne
    Nederland
    4.5 / 5

    perfecto
    Prachtige print op canvas van het kunstwerk wat ik had uitgezocht! Zeer mooi ingelijst, echt kwaliteitswerk! De app waarmee je van te voren kan zien hoe het gaat staan aan de muur en welke grootte het mooist uitkomt is super handig. De service is prima, je wordt goed op de hoogte gehouden gedurende het productieproces. Een minpunt vind ik wel de vervoerder (Packs) die het komt brengen...ik zag bij het uit de auto halen dat er niet heel voorzichtig met mijn pakket werd omgesprongen en bovendien was de buitenkant van de verpakking nat aan de zijkant, heeft waarschijnlijk in een nat depot gestaan? Gelukkig was mijn mooie kunstwerk zeer goed verpakt door werk aan de muur zodat het geen gevolgen had verder. Superblij met het kunstwerk wat nu aan mijn muur hangt!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Ken
    Nederland
    5 / 5

    Aankoop perfect verlopen! Top service van Werk aan de muur!
    Heb bij mijn bestelling het verzoek gedaan om deze binnen 3 dagen te leveren. Werk aan de muur heeft mijn verzoek gehonoreerd en zelfs een dag eerder geleverd dan gevraagd! Top service derhalve een groot compliment voor Werk aan de muur! Maar ook het “schilderij” dat ik heb besteld is prachtig! (Al is het niet voor mijzelf; is een kado, vandaar mijn “deadline” van 3 dagen).

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    U. Holwerda
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Astrid van Zuijlen
    Nederland
    5 / 5

    Kwaliteit en service
    De afdruk op linnen ziet er geweldig uit, levering netjes op tijd, goed verpakt en aandacht voor de klant, regelmatig een tussentijds bericht.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    maelvis maelvis
    Nederland
    5 / 5

    Bestellen en betalen is eenvoudig. De bestelling wordt goed stevig verpakt geleverd. Het koste ons de nodige moeite om het los te krijgen. Dit omdat we natuurlijk niet wisten hoe het in de verpakking verpakt zat. Maar ook in de verpakking zit het goed verpakt. Al met al kan je rustig bij 'Werk aan de Muur' iets bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
    Martijn
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch!
    Tijdens het uitpakken van het geleverde produkt bleek deze licht beschadigd te zijn. Werkaandemuur heeft dit keurig opgelost door een nieuw doek te verzenden. Het eerder geleverde doek mocht ik behouden/ weggeven.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit portret Portrait of Rose van Marja van den Hurk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden