Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 8 dagen en 23 uur geldig!

Portret met gouden mandala

van Cas Bakker Art

- Werkcode: 1 036 337

Cas Bakker Art over Portret met gouden mandala

Deze print is een kopie van het originele artwork dat gemaakt is door Cas Bakker. Het kunstwerk is gemaakt met mixed media-technieken. Eerst is het portret digitaal getekend. Dit portret is op katoen gedrukt en vervolgens is het goud er met de hand op geschilderd. Het originele kunstwerk is gescand om er een geprinte versie van te kunnen maken.
Portret met gouden mandala vind je in de categorieën Goud, Houtskool tekening, Mandala, Portret, Potlood en Tekenining.
Cas Bakker Art profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Cas Bakker Art

Hoi! Mijn naam is Cas en ik ben een digitale kunstenaar. Eigenlijk ben ik altijd al soort van een kunstenaar geweest. Als kind tekende ik veel en ik vond het heerlijk om iets te maken van papier en gebruikte dozen.

Ondanks mijn liefde voor kunst heb ik deze passie nooit nagestreefd in mijn opleiding. Ik ben industrieel product ontwerpen gaan studeren. In 2017 ben ik afgestudeerd en aan de slag gegaan als product designer/engineer. Ik heb de kunstenaar in mij heb onderdrukt en het nooit serieus heb genomen. In 2018 begon ik me echt in te spannen om het tekenen weer op te pakken. Al snel ontdekte ik al deze geweldige digitale kunstenaars en het inspireerde me om ook digitale kunst te maken.

Ik heb zoveel geleerd in een paar jaar. Ik besef hoeveel meer er nog te leren valt en dat is het mooie van alles. Kunst is iets wat nooit af is!

Alle werken van Cas Bakker Art


Waarom je kiest voor Portret met gouden mandala op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Portret met gouden mandala van Cas Bakker Art

Koop Portret met gouden mandala van Cas Bakker Art op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 036 337

Shop nu met 10% korting
Nog 8 dagen en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99,-89,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.