Portret van Maria, moeder van Jezus, katholiek

Portret van Maria, moeder van Jezus, katholiek van Therese Brals

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Portret van Maria, moeder van Jezus, katholiek

van Therese Brals

Portret van Maria, moeder van Jezus, katholiek van Therese Brals

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 553399

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100 90 gratis verzending!

Omschrijving

Portret van de heilige maagd Maria, de moeder van Jezus. Voor Katholieken is zij de belangrijkste heilige. Acryl op canvas 60 bij 60.

Dit werk wordt aangeboden door Therese Brals

Therese Brals profielfotoMijn naam is Therese Brals, geboren in 1969 in Meppel, Nederland.
Al van jongs af aan ben ik gek op tekenen en ontwerpen. Ik was nog maar 14 jaar oud toen ik wist dat ik naar de kunstacademie wilde. Op mijn 17e werd ik aangenomen op de academie, maar ik kon er mijn weg helaas niet vinden. Het was een wereld die ik niet begreep. Ik werd geacht mijn eigen ideeën los te laten en weer als kind te gaan denken. Na 6 maanden wist ik dat dit niet bij mij paste, omdat mijn drang naar het leren van praktische vaardigheden steeds meer toe nam. Daarom besloot ik mij in te schrijven voor de lerarenopleiding tekenen en handvaardigheid. Deze opleiding gaf mij veel meer voldoening. In 1994 ben ik afgestudeerd van de lerarenopleiding beeldende vakken. Een paar jaar later heb ik de fotoacademie afgerond en ben ik steeds meer gaan experimenteren met verschillende kunststijlen.

Alle werken