Portret van de planeten - grafisch

Portret van de planeten - grafisch van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Portret van de planeten - grafisch

van Frans Blok

Portret van de planeten - grafisch van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 317731
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
215 gratis verzending!

Omschrijving

Een grafische uitvoering van het Portret van de Planeten, waarvan ook realistische weergave bestaat. Hier getoond zijn de acht officiële planeten in de juiste verhoudingen. De aarde, met de continenten van het oostelijk halfrond, is net recht van het midden. Venus, bijna even groot, staat links daar boven. Mars, linksonder, en Mercurius, rechtsboven, zijn veel kleiner.

De vier andere planeten worden slechts gedeeltelijk getoond omdat ze zo groot zijn. Om aan te geven dat het gasreuzen zijn, zijn ze transparant, hoewel je er in werkelijkheid niet echt doorheen kijkt. Linksboven is Uranus, rechtsonder is Neptunus, linksonder is Saturnus en rechtsboven is de grootste planeet in het Zonnestelsel, Jupiter.

Ook de ringen van Saturnus en Uranus zijn afgebeeld. Niet te zien zon de zon (te groot) en de manen, asteroïden, dwergplaneten en andere kleine lichamen van het zonnestelsel (te veel)

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken