Portret van een Meisje

Portret van een Meisje van Marja van den Hurk

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Portret van een Meisje

van Marja van den Hurk

Portret van een Meisje van Marja van den Hurk

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 832266
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108 gratis verzending!

Omschrijving

Portret van een meisje in het blauw, in 1641 geschilderd door de Nederlandse kunstschilder Johannes Cornelisz. Verspronck.
Dit prachtige schilderij is te bewonderen in het Rijksmuseum in Amsterdam.

In 2021 maakte Marja van den Hurk er de versie van waar u nu naar kijkt: hetzelfde mooie meisje in dezelfde mooie kleding, maar dit keer genietend van een flink stuk kauwgom.

Kunst met een knipoog ;-)

Dit werk wordt aangeboden door Marja van den Hurk

Marja van den Hurk profielfotoDe stylisten van Werk Aan de Muur noemen mijn werken “Kunst met een Knipoog”. En daar ben ik het helemaal mee eens. Het leven is al serieus genoeg, nietwaar? ;-)

Ik maak voornamelijk surrealistische werken en collages want daar kan ik mijn creativiteit en mijn tomeloze fantasie zo heerlijk op loslaten! Maar ik vind het net zo leuk om dankbaar gebruik te maken van het feit dat musea over de hele wereld hun schilderijen van oude meesters digitaal beschikbaar stellen en daar vervolgens mijn eigen creatieve inslag op los te laten.

Alles wat je in mijn shop ziet, is digitaal vervaardigd. Met de computer dus. Je treft er ook een aantal door mij gemaakte foto’s (mijn andere grote liefhebberij) aan. Het “nadeel” van fotografie is dat ik afhankelijk ben van wat er voor mijn lens verschijnt, ik kan immers geen dingen fotograferen die er niet zijn. Met mijn digitale schilderijen kan ik elke kant op die ik zelf wil en dat vind ik heel erg leuk.
Hopelijk vind je iets wat je aanspreekt in mijn shop. Weet in ieder geval, dat ik alles met erg veel liefde en plezier heb gemaakt!

Alle werken