Portret van een Schotse Hooglander 2

van Thom Brouwer

- Werkcode: 654 859

Thom Brouwer over Portret van een Schotse Hooglander 2

De Schotse Hooglander vind ik een fascinerend dier, stoer en robuust, maar eigenlijk ook een zachtaardige reus (mits je niet te dichtbij komt natuurlijk). De dieren zijn veelvuldig in de Nederlandse natuur te vinden, en toch had ik tot op heden nog nooit een ontmoeting met één van hen gehad. Ze kijkt wat bevreemdend van achter haar lokken in de camera, in afwachting van wat deze vreemdeling er achter gaat doen.
Portret van een Schotse Hooglander 2 vind je in de categorieën Dieren, Flevoland, Fotografie, Harderbos, Koeien, Landschappen, Ochtend, Portret, Schotse Hooglanders, Sfeer (gevoel), Wachtkamer, Zon en Zonsopkomst.
Thom Brouwer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Thom Brouwer

Thom Brouwer is een landschapsfotograaf die zich heeft gespecialiseerd in het vastleggen van de Zeeuwse kust. Dit doet hij in een kenmerkende en artistieke stijl, zijn werken zijn vaak kleurrijk en altijd vol van sfeer.
Neem ook eens een kijkje op zijn website https://www.thombrouwer.nl

Alle werken van Thom Brouwer


Waarom je kiest voor Portret van een Schotse Hooglander 2 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Portret van een Schotse Hooglander 2 van Thom Brouwer

Koop de foto Portret van een Schotse Hooglander 2 van Thom Brouwer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 654 859
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.