Portret van een jonge vrouw met de hond Puck - Thérèse Schwartze

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 299 220

Over Portret van een jonge vrouw met de hond Puck - Thérèse Schwartze

Thérèse Schwartze schilderde ca. 1879 - ca. 1885 in haar Parijse atelier dit model in Italiaanse dracht. Zij wisselt een blik met de hond Puck aan haar rechterzijde. De verschillende rijke stoffen van haar jurk zijn goed getroffen. Voor een jonge Nederlandse vrouw was werken in Parijs destijds even onconventioneel als het najagen van een professionele kunstenaarscarrière. Maar als schildersdochter was Schwartze wel wat gewend.
Portret van een jonge vrouw met de hond Puck - Thérèse Schwartze vind je in de categorieën Honden, Kunst voor moeders, Oude meesters, Rijksmuseum Amsterdam, Schilderijen, Tafelboek van Werk aan de Muur, Thérèse Schwartze, Vrouw en Woonstijl Romantisch.

Waarom je kiest voor Portret van een jonge vrouw met de hond Puck - Thérèse Schwartze als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Portret van een jonge vrouw met de hond Puck - Thérèse Schwartze uit de oude meesters collectie

Koop Portret van een jonge vrouw met de hond Puck - Thérèse Schwartze als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 299 220
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden