Portret van een vale gier.

van Albert Mendelewski

- Werkcode: 342023

Albert Mendelewski over Portret van een vale gier.

De vale gier is een grote roofvogel die tot 1,20 meter groot kan worden met een spanwijdte tot 2,80 meter en een gewicht tot 10 kg. Wetenschappelijke naam is Gyps fulvus.
Portret van een vale gier. vind je in de categorieën Dieren, Fotografie, Hoofd (anatomie), Kleur collecties, Portret, Roofvogels, Vale gier, Vogels en Wachtkamer.
Albert Mendelewski profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Albert Mendelewski

Ik ben een enthousiaste hobby fotograaf die graag de natuur in al zijn hoedanigheden, van heel klein (macro) tot oneindige landschappen, en alle dieren die hierin leven fotografeert. Daarnaast fotografeer ik ook graag steden, overdag als ook 's avonds. Dit alles combineer ik graag met reizen, van dichtbij in Nederland tot aan de andere kant van de aardbol. Al met al voldoende voer voor een fotograaf. Ik hoop dat mijn foto's je bevallen ;-)

Alle werken van Albert Mendelewski


Waarom je kiest voor Portret van een vale gier. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Portret van een vale gier. van Albert Mendelewski

Koop de foto Portret van een vale gier. van Albert Mendelewski op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 342023
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.