Portret vrouw met bloemen in aqua en beige/bruin aquarel

van Bianca ter Riet

- Werkcode: 1 076 086

Bianca ter Riet over Portret vrouw met bloemen in aqua en beige/bruin aquarel

Aquarel van een prachtige vrouw in zwart wit aqua blauw en beige en bruin. Schitterende verfijnde bloemen omlijsten haar mooie gezicht. Er is gebruik gemaakt van natte watertechniek, waarbij de verf naar beneden druipt. Dit zorgt voor een speels en enigszins abstract effect. Ragfijne draden in de bloemen. Indringende ogen vol emotie. Bruine ogen, neergeslagen blik.
Portret vrouw met bloemen in aqua en beige/bruin aquarel vind je in de categorieën Aquarel, Beige, Bloemen & Planten, Digitale Kunst, Druppels, Emotie, Mensen, Papier, Portret, Vrouw, Zwart en watertechniek.
Bianca ter Riet profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bianca ter Riet

Leuk dat je een kijkje neemt bij mijn schilderijen en foto's. Twee hobby's waar ik enorm veel plezier aan beleef. Vol passie en overgave probeer ik iets neer te zetten dat tot de verbeelding spreekt, een emotie oproept of gewoon wordt ervaren als een mooi beeld. Veelal past mijn werk in diverse interieurtrends.

Alle werken van Bianca ter Riet


Waarom je kiest voor Portret vrouw met bloemen in aqua en beige/bruin aquarel als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Portret vrouw met bloemen in aqua en beige/bruin aquarel van Bianca ter Riet

Koop dit digital art werk Portret vrouw met bloemen in aqua en beige/bruin aquarel van Bianca ter Riet als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 076 086
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.