Positano aan de Amalfi kust

Positano aan de Amalfi kust van Frank Lenaerts

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Positano aan de Amalfi kust van Frank Lenaerts

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Positano is één van de meest idyllische dorpjes die je vindt aan de Amalfi kust. Niet het meest makkelijke dorpje om te bezoeken daar Positano maar één hoofdstraat heeft en parkeren in het stadje doe je tegen de grootste woekerprijzen die je je maar kan inbeelden. Doch is het blijkbaar erg populair bij de celebrities.

Positano ligt in de Italiaanse gemeente Salerno en telt ongeveer een 4000 inwoners. De oppervlakte bedraagt enkel 8,4km².

Over Frank Lenaerts

Verslaafd aan alles wat met fotografie te maken heeft; ondertussen toch al bijna 10 jaar. Foto's zijn naar mijn mening de mooiste souvenirs die je kan meebrengen van een vakantie of uitstap. En op deze manier hoop ik dan ook mijn herinneringen te delen met jou.

Onlangs heb ik ook een persoonlijke website en, wanneer ik tijd heb, probeer ik de beste foto's uit mijn archief van toen af te werken en online te plaatsen. Mondjesmaat zullen deze foto's ook hier beschikbaar worden. Moest je een foto van mij tegenkomen die je graag tegen je muur wil, geef me dan zeker een seintje. Het makkelijkste kan je me contacteren via het contactformulier op mijn website. Je vindt de link hier op mijn profiel.

Alleszins bedankt om hier een kijkje te nemen!

Alle werken