Power Flower

Power Flower van David Vijsma

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Power Flower van David Vijsma

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 490468
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!

Omschrijving

David is al ruim 30 jaar actief als beeldend kunstenaar en houdt zich voornamelijk bezig met het maken van schilderijen.
Sinds 2013 is hij ook begonnen met het van Glitch kunst.
Glitch kunst is een relatief jonge stroming binnen de kunstwereld .
Hierbij maakt hij gebruik van een muziek bewerkingsprogramma om foto's te manipuleren.
De oorspronkelijke betekenis van de Engelse term glitch houdt zoveel in als: de onverwachte output die het gevolg is van een kortdurende elektronische of softwarematige storing.
David Vijsma heeft al diverse exposities gehouden in binnen en buitenland

Power Flower geeft de positieve kracht aan het universum

Over David Vijsma

David Vijsma profielfotoDavid is al ruim 30 jaar actief als beeldend kunstenaar en houdt zich voornamelijk bezig met het maken van schilderijen sinds 2013 is hij echter ook begonnen met het maken van digitaal gemanipuleerde foto?. Dit doet hij onder de naam David Vijsma Glitch Art Glitch kunst is als stroming relatief nieuw en werd eerst voornamelijk online en in video kunst gemaakt. Omdat "David Vijsma Glitch Art" online heel succesvol bleek is David begonnen met het produceren van tastbare kunstwerken doormiddel van zijn Glitch op diverse materialen over te brengen. Zijn recente werk kan worden omschreven als Glitch art. ( De oorspronkelijke betekenis van de Engelse term glitch houdt zoveel in als: de onverwachte output die het gevolg is van een kortdurende elektronische of softwarematige storing.) David Vijsma Glitch Art heeft al diverse exposities gehouden in binnen en buitenland en is bezig om de wereld te veroveren. Dit resulteert in zeer unieke beelden die soms gezien kunnen worden als abstract , figuratief en of realistisch. Glitch kunst kenmerkt zich met name als een vorm van totale vrijheid aan mogelijkheden David Vijsma werkt meestal met eigen foto? maar doet ook opdrachten voor particulieren en het bedrijfsleven en gebruikt dan ook vreemde foto's. Deze kunnen dan gebruikt worden om een uniek kunstwerk te maken in overleg en samenspraak met de client.

Alle werken