Prachtige lucht en paarse heide

Prachtige lucht en paarse heide van Sander Grefte

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Prachtige lucht en paarse heide

van Sander Grefte

Prachtige lucht en paarse heide van Sander Grefte

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 503357
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 gratis verzending!

Omschrijving

De Posbank is een uniek stukje landschap en soms zijn er van die ochtenden dat alles samenkomt. Prachtige zonsopkomst met allerlei kleuren. Hoewel nu geen mist in de vallei, maken de heuvels en bloeiende heide en geweldige lucht er een mooi en een kleurrijk geheel. Dit is de winnende foto van de heide-fotowedstrijd van Natuurmonumenten.

Dit werk wordt aangeboden door Sander Grefte

Sander Grefte profielfotoHallo, mijn naam is Sander Grefte. Ik woon in Rheden en fotografie is een belangrijke hobby voor mij. Het geeft mij momenten om even een te worden met de natuur en te genieten van speciale momenten zoals een zonsopkomst. Tegelijkertijd probeer ik een foto te maken om dat gevoel weer te geven en te delen! De Posbank (Veluwezoom) is praktisch mijn "achtertuin" waar ik dus vaak vroeg in de ochtend bezig ben. Als je geinteresseerd bent in één van mijn foto's, maar je hebt liever meer of juist minder intense kleuren of een andere uitsnede neem dan contact met mij op via sanderg_11@hotmail.com. Ook zou je op mijn fotostream kunnen kijken mocht je geinteresseerd zijn in andere foto's: https://www.flickr.com/photos/92992866@N08/.

Alle werken