Prachtige ochtend bij de Bridalveil Waterval in Yosemite National Park in de Verenigde Staten van Am

Prachtige ochtend bij de Bridalveil Waterval in Yosemite National Park in de Verenigde Staten van Am van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Prachtige ochtend bij de Bridalveil Waterval in Yosemite National Park in de Verenigde Staten van Am

van Ricardo Bouman

Prachtige ochtend bij de Bridalveil Waterval in Yosemite National Park in de Verenigde Staten van Am van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 153951
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 gratis verzending!

Omschrijving

De Bridalveil Fall is een hoge waterval in de Yosemite Valley, een vallei in de Sierra Nevada in de Amerikaanse staat Californië in de Verenigde Staten van van Amerika.
De sfeervolle landschapsfoto schoot ik tijdens een mistige en koude lenteochtend bij The Tunnelview in Yosemite National Park. Dekentjes van mist zweefden langzaam door de naaldbomen waar boven de boomtoppen het water vanuit de machtige Bridalveil Fall waterval naar beneden stroomt.
Toen de zon tevoorschijn kwam verdwenen de mist als sneeuw voor de zon en was de kou binnen een mum van tijd verdwenen tot een heerlijk zomerse temperatuur. Een prachtige omgeving en een schitterend moment om mee te maken en te fotograferen.

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken