Prachtige paardebloem.

Prachtige paardebloem. van Pieter van Roijen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 212559

Prachtige paardebloem. van Pieter van Roijen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 3 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Taraxacum officinale of de gewone paardebloem groeit in de gematigde streken van de wereld, in gazons, op bermen, grasland, langs de oevers van rivieren en andere gebieden met vochtige bodems. De bloem wordt beschouwd als een onkruid maar de paardenbloem wordt ook vaak medicinaal gebruikt en bij voedselbereiding.


Dit paardebloem is bekend om zijn gele bloem hoofden die om te zetten in balletjes van zilver getuft vruchten, zoals op deze foto, die te verspreiden in de wind.

Over Pieter van Roijen

Ik ben Pieter van Roijen en ben parttime fotograaf met mijn roots in Rotterdam. Veel van mijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook natuur en landschappen in binnen en buitenland. Vanaf 1988 tot 2000 heb ik gewerkt in een winkel voor professionele fotografen. In deze 12 jaar Is mijn hobbymatige interesse die ik hiervoor al had uitgegroeid tot een ware passie voor het fotograferen. Naast natuur en landschapsfotografie richt ik mij ook op architectuur,stedelijke en industriële (haven & industriegebieden) fotografie.Het Rijnmondgebied en vooral Rotterdam bieden hiervoor vele mogelijkheden. Niet op de laatste plaats door de grote diversiteit aan onderwerpen. Als Rotterdammer in hart en nieren zie ik mijn kennis van deze stad, samen met mijn eigen unieke zicht op fotografie daarom ook als mijn kracht als fotograaf.Het aanbod van foto's wordt regelmatig vernieuwd, kom dus gerust wat vaker langs.

Alle werken