Prachtige paardebloem.

Prachtige paardebloem. van Pieter van Roijen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Prachtige paardebloem. van Pieter van Roijen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 212559
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
113 gratis verzending!

Omschrijving

Taraxacum officinale of de gewone paardebloem groeit in de gematigde streken van de wereld, in gazons, op bermen, grasland, langs de oevers van rivieren en andere gebieden met vochtige bodems. De bloem wordt beschouwd als een onkruid maar de paardenbloem wordt ook vaak medicinaal gebruikt en bij voedselbereiding.


Dit paardebloem is bekend om zijn gele bloem hoofden die om te zetten in balletjes van zilver getuft vruchten, zoals op deze foto, die te verspreiden in de wind.

Over Pieter van Roijen

Pieter van Roijen profielfotoIk ben Pieter van Roijen en ben parttime fotograaf met mijn roots in Rotterdam. Veel van mijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook natuur en landschappen in binnen en buitenland. Naast natuur en landschapsfotografie richt ik mij ook op architectuur,stedelijke en industriële (haven & industriegebieden) fotografie.Het Rijnmondgebied en vooral Rotterdam bieden hiervoor vele mogelijkheden. Niet op de laatste plaats door de grote diversiteit aan onderwerpen. Het aanbod van foto's wordt regelmatig vernieuwd, kom dus gerust wat vaker langs.Kijk ook eens op: https://www.flickr.com/photos/pvrfotografie/ Alle foto's kunnen worden verkocht via werk aan de muur.

Alle werken