Prachtige trap in verlaten villa

Prachtige trap in verlaten villa van Inge van den Brande

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Prachtige trap in verlaten villa

van Inge van den Brande

Prachtige trap in verlaten villa van Inge van den Brande

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 279658
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Een prachtige trap in een verlaten en deels vervallen villa. De mooie lichtval door de ramen geeft een bijzondere sfeer aan het verlaten pand. De mooie pastelkleuren, de geweldige balustrade langs de trap, de versieringen op de muren en de plafonds, alles ademt de sfeer van rijkdom uit vervlogen tijden.

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Inge van den Brande profielfotoMijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken

Klantfoto's: Prachtige trap in verlaten villa van Inge van den Brande

Klantfoto: Prachtige trap in verlaten villa van Inge van den Brande, op canvas