Prachtige trap in verlaten villa

van Inge van den Brande

- Werkcode: 279 658

Inge van den Brande over Prachtige trap in verlaten villa

Een prachtige trap in een verlaten en deels vervallen villa. De mooie lichtval door de ramen geeft een bijzondere sfeer aan het verlaten pand. De mooie pastelkleuren, de geweldige balustrade langs de trap, de versieringen op de muren en de plafonds, alles ademt de sfeer van rijkdom uit vervlogen tijden.
Prachtige trap in verlaten villa vind je in de categorieën Architectuur, Blauw, Fotografie, Huis (woning), Interieur (terminologie), Kleuren, Lichtval, Pastel, Trappen, Urban / Street, Venster (muur) en Verlaten plekken.
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Prachtige trap in verlaten villa op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Prachtige trap in verlaten villa van Inge van den Brande

Koop de foto Prachtige trap in verlaten villa van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 279 658
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden