Prachtige zonsondergang bij bootjes van Moetwil en van Dijk - Fotografie

Werkcode: 911 007 Kopieer de werkcode

Moetwil en van Dijk - Fotografie profielfoto Een prachtige en kleurrijke scène van een zonsondergang met bootjes in rustig water op de Nederrijn, met een intrigerend historisch aspect.

De blauwe en oranje tinten van de zonsondergang creëren een betoverende lichtshow aan de hemel.

Het rustige water draagt bij aan het gevoel van kalmte en sereniteit in de scène. De weerspiegeling van de kleurrijke lucht in het water versterkt het visuele spektakel en creëert een visueel verrassende weergave van de kleuren.

De bootjes die deel uitmaken van de oude gierpont van Eck en Wiel - Amerongen voegen een interessante historische dimensie toe aan de scène. Ze herinneren aan een tijdperk waarin deze boten werden gebruikt voor het oversteken van de rivier. Deze historische context draagt bij aan het unieke karakter van de plek.

Dit bootje maakte deel uit van de oude gierpont van Eck en Wiel - Amerongen. Aan de pont lagen 3 bootjes stroomopwaarts verbonden met een dikke kabel die ook met de pont was verbonden. Het verste bootje was aan de rivierbodem verankerd en diende als een soort scharnier. Door de stroming werd de pont, ietwat schuin naar de overkant gegierd. De pont had toen nog geen motor (nu wel). De twee bootjes waren ervoor om de lange kabel vanaf het verankerde bootje boven water te houden.

Al meer dan 200 jaar bestaat er een veerverbinding tussen de Betuwe en de Utrechtse heuvelrug tussen de dorpen Eck en Wiel en Amerongen. Vroeger voer de gierpont naar de overkant door de stroming in de rivier en de wind. De huidige pont heeft twee grote motoren, waarvan er slechts één wordt gebruikt, milieuvriendelijk. Er wordt nu ook nog gebruik gemaakt van de stroming. Dat kan omdat de pont vast ligt aan drie gierbootjes.

Dit werk wordt aangeboden door Moetwil en van Dijk - Fotografie

Over Moetwil en Van Dijk - Fotografie:

Fotografie geeft ons energie en brengt ons naar speciale plaatsen, geniet mee van onze passie! In het bos, nabij een molen, een haven, macro, een prachtige zonsopgang of zonsondergang ........................ verwondering omzetten in foto's met een WOW-gevoel, heerlijk om te doen!

Bent u op zoek naar sfeervolle landschaps- en natuurfoto's voor bijvoorbeeld het kantoor, de slaap- of woonkamer? Onze foto's zijn onderverdeeld in thema's. We hebben ook een top 25 van elk thema gemaakt.

Meer weten over Moetwil en van Dijk - Fotografie?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Martijn
Nederland
5 / 5

Super goed advies, elke keer snelle reacties en uiteindelijk heel erg goed met ons meegedacht! Het werk hang nu, en pakt exact uit zoals van te voren bedacht! Super kwalitatief drukwerk! Thnx!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Babette
Nederland
5 / 5

Prachtige, scherpe print op canvas, zeer zorgvuldig verpakt en heel snel geleverd. Ik ben uiterst tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2016
Marion Smit
Nederland
5 / 5

Boven verwachting
Wij zijn heel blij met onze aankoop. Goede kwaliteit, prachtige kleuren, snelle en vriendelijke service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Jeannette Reinhout
Nederland
4 / 5

Bedankt voor de goede en snelle service! En wat is de prent leuk! Ben er heel blij mee! Jeannette.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2022
Marianne
Nederland
5 / 5

Al eerder bij Werk aan de Muur besteld en dat verliep eveneens probleemloos. Het doek dat wij nu bestelden is prachtig. De levering verliep vlotjes. Hierover in de ochtend van de levering nog wel contact gehad met Lianne en werden vriendelijk te woord gestaan. Het doek werd ruim vòòr tijd geleverd. Al met al zeer tevreden. Wij zijn een volgend werk al weer aan uit uitzoeken. Bedankt voor de uitstekende service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Yvonne
Nederland
5 / 5

super service ,en erg meedenkend.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Anita
Nederland
5 / 5

Goede service en kwaliteit en een fijn contact.
Schilderij canvas voor de woonkamer gekocht. We wilde een afwijkende maat. Fijn. Contact en goed advies gekregen. Schilderij ziet er prachtig uit. Mooie kwaliteit ook. Wij zijn er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Marga
Nederland
4.5 / 5

super kwaliteit
We zijn uiterst tevreden, en het heeft een prachtige plaats gekregen in onze woonkamer. Het was onbeschadigd, dankzij de geweldige verpakking. Zeer bedankt voor het geweldige werk wat jullie hebben geleverd .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
William
Nederland
5 / 5

uitstekend
Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Fam Kwerreveld
Nederland
5 / 5

Heel goede service, op afgesproken datum geleverd, werk ziet er boven verwachting prachtig uit een aanwinst in onze interieur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
Jos
Nederland
5 / 5

Uitstekende service en goede kwaliteit
Service is perfect en de afdruk is zeer mooi

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
E
Nederland
5 / 5

Supersnel!
Meteen dezelfde dag werd mijn bestelling geprint, supersnel! Het behang zag er geweldig uit, zelfs van dichtbij haarscherp. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik denk al na over welke muur ik ook nog wil behangen met een werk aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Prachtige zonsondergang bij bootjes van Moetwil en van Dijk - Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 14 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
108,-97,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!