Prambanan, Java (Indonesia)

Prambanan, Java (Indonesia) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 72660

Prambanan, Java (Indonesia) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Deze foto van het Hindoeïstische tempelcomplex Prambanan heb ik gemaakt op Java tijdens mijn rondreis in Indonesië, mei 2013. Prambanan maakt sinds 1991 onderdeel uit van de Werelderfgoedlijst van Unesco.
Het tempelcomplex is ongeveer gebouwd in 850 na Chr. Pas in 1893 werd het plateau van het middencomplex weer uitgegraven. In de eeuwen daarna is het complex gerestaureerd en opnieuw opgebouwd. In 2013 is men nog steeds bezig met restauratiewerkzaamheden.
De middelste en grootste tempel is opgedragen aan de god Shiva. Ook voor de goden Brahma en Vishnu is een tempel gebouwd. Voor alle drie de goden zijn ook tempels gebouwd die dienen voor het vervoer van de goden. Nandi, de stier, voor Shiva, Hamsa, de heilige zwaan, voor Brahma en de adelaar Garuda voor Vishnu.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op http://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken