Prambanan, Java (Indonesia)

Prambanan, Java (Indonesia) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Prambanan, Java (Indonesia) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 72660
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto van het Hindoeïstische tempelcomplex Prambanan heb ik gemaakt op Java tijdens mijn rondreis in Indonesië, mei 2013. Prambanan maakt sinds 1991 onderdeel uit van de Werelderfgoedlijst van Unesco.
Het tempelcomplex is ongeveer gebouwd in 850 na Chr. Pas in 1893 werd het plateau van het middencomplex weer uitgegraven. In de eeuwen daarna is het complex gerestaureerd en opnieuw opgebouwd. In 2013 is men nog steeds bezig met restauratiewerkzaamheden.
De middelste en grootste tempel is opgedragen aan de god Shiva. Ook voor de goden Brahma en Vishnu is een tempel gebouwd. Voor alle drie de goden zijn ook tempels gebouwd die dienen voor het vervoer van de goden. Nandi, de stier, voor Shiva, Hamsa, de heilige zwaan, voor Brahma en de adelaar Garuda voor Vishnu.

Over Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met u door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken