Puente Nuevo in Ronda | Andalusie Spanje | Aquarel schilderij van WatercolorWall

Werkcode: 546 809 Kopieer de werkcode

WatercolorWall profielfoto Als je het prachtige Andalusië in Zuid Spanje eens hebt bezocht, dan heb je waarschijnlijk ook een bezoek gebracht aan de imposante Puente Nuevo in de stad Ronda.
Het originele schilderij is geschilderd met waterverf op aquarelpapier met mooie pasteltinten en opvallende licht en schaduwpartijen.
Het schilderij straalt rust uit en geeft je tegelijkertijd ook meteen en fijn vakantiegevoel.
Ik heb destijds (minstens 25 jaar geleden) erg genoten van deze Spaanse streek en daarom een schilderij van gemaakt van de architectuur van deze bijzondere oude brug.

Het schilderij is in hoge resolutie gefotografeerd en verkrijgbaar als Artprint op zowel kleine als wandvullende formaten. Denk aan een schilderij voor boven de eettafel of als behang in de keuken, hal, slaapkamer of als wanddecoratie in een tapasrestaurant of reisbureau.

Puente Nuevo 'wat nieuwe brug betekend' is een stenen brug die als één van de drie bruggen de diepe kloof Tajo de Ronda met de rivier de Guadalevín overspant. De kloof is op bepaalde plaatsen wel 120 meter diep. Puente Nuevo is de nieuwste brug die de stadsdelen Mercadillo (markt) en La Ciudad (de oude stad) van Ronda met elkaar verbindt. Puente nuevo heeft een hoogte van 98 meter en José Martín de Aldehuela was de architect. In 1740 stortte de brug in tijdens de bouw. De bouw werd in 1751 weer hervat en voltooid in 1793.

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

Welkom bij WatercolorWall. Dé winkel voor unieke hand geschilderde aquarellen vanuit het atelier van kunstschilder en grafisch ontwerper Ricardo Bouman. Ricardo is een aquarellist met een passie voor reizen en het ontdekken van mooie landschappen, steden en architectuur. Op het gebied van schilderkunst schildert hij graag 'realisme in een illustratief jasje' alsook impressionisme en abstracte kunst.

Ricardo schildert al ruim 25 jaar met aquarel en vertaald zijn eigen reiservaringen tot schilderijen en illustraties. Het schilderen doet hij op de traditionele manier, waarbij het hele process op handgemaakte wijze wordt uitgevoerd. Van het spannen van het aquarelpapier, schetsen van de compositie tot het schilderen met waterverf. Het werk wordt vervolgens in hoge resolutie gefotografeerd, waardoor het schilderij in hoge kwaliteit beschikbaar is als artprint op een gewenste formaat.

Ricardo schildert zowel artistiek als illustratief waarbij verschillende schildertechnieken en stijlen worden toegepast. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een locatie die hij zelf bezocht heeft.

Benieuwd hoe Ricardo schildert? Bekijk de making-of films van zijn aquarellen op: https://www.youtube.com/@watercolorwall

Zijn werk is hier verkrijgbaar als wanddecoratie op diverse materialen en formaten.

Meer weten over WatercolorWall?

1 beoordeling 5 / 5
Puente Nuevo in Ronda | Andalusie Spanje | Aquarel schilderij heeft 1 beoordeling.

Kirsten K.
Duitsland
5 / 5
Geverifieerde beoordeling van Trusted Shops Besteld in maart 2021
Jennie Nieuwenhuis
Nederland
4.5 / 5

In alle opzichten heel tevreden
Ben heel tevreden. Goed werk geleverd en de communicatie ( telefoon en mail) verliep vlekkeloos en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Blij mee!! Ga zeker aanbevelen!!!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Anouk De Kok
Nederland
5 / 5

Makkelijke website, goede service en een prachtig kunstwerk rijker!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Nikky Pék
Nederland
5 / 5

Prachtig mooi schilderij van canvas met baklijst ontvangen We zijn er super blij mee!! En wat een top service Werk aan de Muur krijgt een dikke 10 Fijne feestdagen aan alle medewerkers Vriendelijke groeten Manuela Pék

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Quido
Nederland
5 / 5

Prachtig werk aan de muur en uitmuntende service!
Door de Corono crisis kreeg ik te horen dat de levering van het werk aan de muur twee weken vertraging op zou lopen. Ik wilde het werk echter als cadeau geven. Werk aan de muur heeft alles op alles gezet om het werk toch op tijd te bezorgen. Wederom enorm bedankt voor deze service en de geweldige kwaliteit van het werk!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Adrie Hopstaken
Nederland
5 / 5

Prachtige foto inlijsten ging zeer vlot, complimenten voor dit bedrijf

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Danny & Odette
Nederland
5 / 5

Breed aanbod, bestellingen eenvoudig te plaatsen, houden je goed op de hoogte tijdens productie, correcte levering en een heel mooi product geleverd gekregen. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
Cees
Nederland
5 / 5

Geweldig
Mijn eerste mooie reproductie op Alu bibond. Kleurechte weergave. Goed ophangsysteem en is stevig ingepakt opgestuurd. Een echte aanrader en ik ben alweer aan het zoeken naar een andere reproductie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Wilma
Nederland
4.5 / 5

Fantastisch!!
Zeer goed geadviseerd door Eileen Postema van Werk aan de Muur en ben zeer tevreden over het prachtige kunstwerk!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2023
Jenny Van Den Brink
Nederland
5 / 5

Een grote collectie voor iets leuks aan de muur.V a n alle materialen is een voorbeeld aanwezig zodat je tot een goede beslissing komt.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
Gino
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden
gebruikte materialen en de afwerking van het product. Alsook over de service hebben we zeker geen klachten. Doordat tijdens het transport 1 profiel beschadigd was geraakt (het zat alvast goed verpakt), werd dit op professionele wijze direct aangepakt en werd ons een nieuw toegestuurd. Dus ook over de service alleen maar lof. Deze shop kan ik zeker aanbevelen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
jan
Nederland
4 / 5

muur gaat meer leven , en het geeft toch rust .
We krijgen allerlei complimenten

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de illustratie Puente Nuevo in Ronda | Andalusie Spanje | Aquarel schilderij van WatercolorWall op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
204,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden