Purple sunrise / Zonsopkomst in paars

Purple sunrise / Zonsopkomst in paars van Ton Drijfhamer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Purple sunrise / Zonsopkomst in paars van Ton Drijfhamer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 83284
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
83 gratis verzending!

Omschrijving

Zonsopkomst aan het Leekstermeer op een vroege ochtend in januari.
Ondanks de bewolking wist de zon de lucht toch nog een groot aantal mooie kleuren mee te geven. Deze foto is een klein half uur voordat de zon boven de horizon uit zou komen gemaakt, dus tijdens het zgn. blauwe uur.

Sunrise at lake Leekstermeer (The Netherlands) on a early january morning. Despite the clouds the sun managed to paint the sky with lots of beautiful colors. This photo was taken around 30 minutes before the actual sunrise, also known as the blue hour.

Over Ton Drijfhamer

Ton Drijfhamer profielfoto"Alleen, maar samen met het weer, de wind én mijn camera buiten bezig zijn. Dat vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Een groot deel van de foto's op deze website heb ik gemaakt in mijn directe woonomgeving Delfzijl aan de 'Golden Raand' van Nederland. Deze prachtige omgeving biedt volop gelegenheid daarvoor. Met de weidse vergezichten over het Wad tot aan de prachtige boslandschappen in Westerwolde ben ik dan ook nog lang niet klaar. Om het mooiste licht te vangen is vroeg opstaan vaak noodzakelijk en vaak ook best moeilijk. Maar elke keer weer is het een geweldig moment als ik bij aankomst op een lokatie, de auto uitzet en tijdens mijn eerste mok hete koffie in een wereld sta die nog slaapt en ik op zoek mag gaan naar het juiste moment, op de mooiste plek met het mooiste licht. Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van mijn foto's als ik had tijdens het maken ervan. Mocht u een werk van mij aangeschaft hebben, dan zou ik het ontzettend leuk vinden om per mail een berichtje van u te ontvangen van hoe het werk aan uw muur hangt.

Alle werken