Putdeksels collage

van Carin du Burck

- Werkcode: 383138

Carin du Burck over Putdeksels collage

Een kleurige collage van putdeksels die ik vond op Corsica en in Metz, Frankrijk. Geen alledaags onderwerp, doet op het eerste gezicht denken aan Portugese tegels.
Ook in vierkant leverbaar.
Putdeksels collage vind je in de categorieën Collage, Fotografie, Gasleiding, Illustraties, Industrieel product, Putdeksels, Roest (metaal), Straatfotografie, Straten, Urban / Street, Waterleiding, aardetinten en metaal.
Carin du Burck profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Carin du Burck

De passie voor fotografie stamt uit mijn tienertijd. Met mijn compactcamera van 5 gulden schoot ik heel wat rolletjes vol. Op mijn vijftiende kocht ik van het met mijn krantenwijk bij elkaar gespaarde geld (en een donatie van mijn lieve ouders) mijn eerste spiegelreflexcamera, een Asahi Pentax K 1000, jaren later gevolgd door een aantal andere spiegelreflexcamera's. Een aantal jaren en twee geweldige zoons later besloot ik om de droom die ik al jaren had uit te laten komen en de vakopleiding fotografie te gaan volgen aan de fotovakschool in Apeldoorn. In combinatie met een gezin en een baan waren dat drukke tijden, maar met steun van het thuisfront heb ik het met veel plezier kunnen doen. Na ruim drie jaar was ik dan ook in het trotse bezit van mijn vakdiploma fotografie, met specialisatie 'portret en mode'. In de jaren die volgden heb ik veel leuke en bijzondere opdrachten mogen doen, voor zowel particulieren als bedrijven. Onlangs heb ik ter verdieping nog een opleiding ' Natuurlijk Licht Fotografie' gevolgd. Gewoon omdat fotografie zo leuk is.

Alle werken van Carin du Burck


Waarom je kiest voor Putdeksels collage op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Putdeksels collage van Carin du Burck

Koop de illustratie Putdeksels collage van Carin du Burck op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 383138
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.