Putter (Distelvink)

van Bert Kok

- Werkcode: 741 772

Bert Kok over Putter (Distelvink)

De Putter of ook wel Distelvink, is een kleurrijke vogel die een welkome gast is in tuinen. Door zijn kleuren valt hij echt op tussen de andere vogels.
Putter (Distelvink) vind je in de categorieën Bert Kok, Fotografie, Kleuren, Lavendel, Ochtend, Portret, Tuin, Vogels, Winter, Zon en Zonsopkomst.
Bert Kok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bert Kok

Bert Kok (1982) is geboren in het prachtige Limburg, met de bossen op een steenworp afstand en de Maas binnen handbereik. Logisch dat hij na verloop van tijd de camera oppakte om al dit moois in de omgeving te fotograferen. Het liefst gaat hij eropuit zonder vast plan. Lopen, luisteren, kijken en ontdekken. Verbaasd staan over de natuur, die ook dicht bij huis zó mooi kan zijn. Een echte voorkeur voor een tak van natuurfotografie heeft hij niet, maar het valt wel op dat de meeste foto’s met een macro- óf een telezoomlens gemaakt worden.

Alle werken van Bert Kok


Waarom je kiest voor Putter (Distelvink) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Putter (Distelvink) van Bert Kok

Koop de foto Putter (Distelvink) van Bert Kok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 741 772
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
141,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden