ROTTERDAM De Hef & Erasmusbrug 10

ROTTERDAM De Hef & Erasmusbrug 10 van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 49216

ROTTERDAM De Hef & Erasmusbrug 10 van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
100 gratis verzending!
ROTTERDAM De Hef & Erasmusbrug 10 van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Hef en de Zwaan. Bijnamen voor de Hefbrug (1927) en de Erasmusbrug (1996) in Rotterdam. Over de hefspoorbrug rijden al sinds 1993 geen treinen meer, die gaan sindsdien door de Willemsspoortunnel. Op de fotoserie zien we telkens tevens de 139 meter hoge asymmetrische stalen pyloon met de knik erin die de Erasmusbrug zo herkenbaar maakt. [EOS1dMrkIV|1/250s + 200mm|f3,5]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken