Raam in vervallen gepleisterde muur

Raam in vervallen gepleisterde muur van Sigrid Klop

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Raam in vervallen gepleisterde muur van Sigrid Klop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 197958
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Deze vervallen oude muur met venster kwam ik tegen in Sanlucar de Barrameda in Andalusië. De textuur van de gepleisterde muur geven samen met het raam de foto een grunge en urban uitstraling. op de foto is een HDR bewerking gedaan om de structuur en textuur meer diepte te geven. Het mysterie van het verhaal achter het raam en de geschiedenis die de vervallen textuur ademt maakt dat het fotograferen van ramen voor mij een geliefde bezigheid is. Het roept een bepaalde emotie in mij op die ik probeer vast te leggen en uit te drukken.

Dit werk wordt aangeboden door Sigrid Klop

Sigrid Klop profielfotoKunst is mij als het ware met de paplepel ingegoten. Omdat mijn moeder beeldend kunstenares is, werd ik al op jonge leeftijd vaak meegenomen naar musea en exposities. Rond mijn twintigste begon ik interesse in fotografie te krijgen. In de loop der jaren heb ik mij verder ontwikkeld en verschillende opleidingen gevolgd. Mijn foto's werden uitgegeven in het boek "Focus Passages: The Doors"

Ik werk graag in series. Meer recent ben ik fotografie en het maken van schilderijen gaan combineren. Daardoor heeft mijn werk meer gelaagdheid gekregen. Vanuit een concept werk ik met verschillende materialen en een groot oog voor detail het kunstwerk uit. Het kan daardoor lang duren voordat een kunstwerk af is.

Verder ben ik in Rotterdam geboren en opgegroeid. Op latere leeftijd bleek ik een autismespectrumstoornis te hebben (Asperger), die waarschijnlijk mijn exceptionele interesse in details kan verklaren. In 2015 heb ik een beroerte gehad, waardoor ik goed moet opletten waar ik mijn spaarzame energie aan uitgeef. Hoewel ik er niet altijd toe in staat ben, heeft het maken van kunst en fotograferen nu voor mij nog meer betekenis gekregen dan voorheen.

Alle werken

Beoordelingen: 5 / 5 (1 beoordeling)

5 / 5

Heb bij werkaandemuur.nl fotobehang besteld van een vervallen muur met een oud raam erin. Het bestellen, berekenen van de prijs aan de hand van de maten van de muur en de bezorging gingen perfect, ik had het binnen een week in huis. In de tussentijd via app nog nuttige adviezen gehad over de voorbehandeling van de muur en al mijn vragen werden netjes beantwoord. Ik vreesde een beetje voor de helderheid van het fotobehang gezien de grote van de muur maar het is werkelijk perfect en zeer makkelijk te plakken. Ben zeer tevreden over het hele proces van bestellen tot eindresultaat en zou het iedereen aanraden. Werk aan de Muur krijgt van mij een 10.