Rachel Weisz Schilderij

Rachel Weisz Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Rachel Weisz Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 530890
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van de Brits Amerikaanse actrice Rachel Weisz, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Rachel Hannah Weisz (Westminster (Londen), 7 maart 1970) is een Engelse actrice.
Haar vader, George Weisz (1929), is een Hongaarse-Joodse en haar moeder, Edith Ruth (1933–2016), was een Weense. Haar ouders waren beiden geëmigreerd in 1938, vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog om te ontkomen aan de Nazi's.
Weisz studeerde begin jaren 1990 op de Universiteit van Cambridge[1] en speelde in haar vrije tijd bij de theatergezelschappen Footlights en Talking Tongues. Halverwege de jaren 1990 kreeg ze haar kans op het witte doek met bijrollen in Chain Reaction en Stealing Beauty. Ze brak door met haar rol in The Mummy (1999) en won in 2006 de Academy Award voor beste vrouwelijke bijrol voor haar vertolking in de film The Constant Gardener.
Weisz woonde van 2004 tot 2010 samen met regisseur Darren Aronofsky, na een eerdere relatie met regisseur Sam Mendes. Met de eerste heeft zij sinds 2006 een zoon Henry. In 2011 is ze getrouwd met de acteur Daniel Craig. Het huwelijk werd in alle stilte in New York voltrokken

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken