Railbridge in Nijmegen (NL)

van Leo van Vliet

- Werkcode: 344206

Leo van Vliet over Railbridge in Nijmegen (NL)

www.focusview.nl; Onderzijde spoorbrug over de Waal in Nijmegen. Contrastrijk tafereel en mengeling van lijnen, patronen, kleuren en reflectie. Een machtige compositie van staal, en dynamiek als trein, fiets en loopverbinding tussen Nijmegen en Lent.
Railbridge in Nijmegen (NL) vind je in de categorieën De Waal, Dynamiek, Fotografie, Nederland, Nijmegen, Rivier, Spectraallijn, Spoorbrug Nijmegen en Staalbouw.
Leo van Vliet profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Leo van Vliet

Fotografie speelt al sinds mijn jeugd een belangrijke rol in mijn leven wat uiteindelijk geresulteerd heeft in de oprichting van Focusview Fotografie nu zo'n zeven jaar geleden.

De naam Focusview Fotografie weerspiegelt de visie waar ik als fotograaf continu naar streef nl: doelgericht en geconcentreerd (= focus) werken naar het uiteindelijke (beeld)resultaat (= view). Het daaraan gekoppelde motto '...onderscheidend in kwaliteit' bevat de missie achter mijn intentie om te blijven investeren in het creëren van onderscheidende kwaliteit.

Activiteiten die mij positieve energie geven zijn: het overdragen van fotografiekennis en ervaring via o.a. cursussen, workshops en coachingstrajecten. Daarnaast behoort het realiseren van (bedrijfs)reportages, ICT & DTP solutions voor zowel particulieren als bedrijven tot de vaste kernactiviteiten.

Thema's die mij inspireren om te fotograferen zijn: Mensen op Straat, Architectuur, Creatieve Fotografie, Landschapsfotografie, Portretten en 'Schoonheid van verval'.

Alle werken van Leo van Vliet


Waarom je kiest voor Railbridge in Nijmegen (NL) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Railbridge in Nijmegen (NL) van Leo van Vliet

Koop de foto Railbridge in Nijmegen (NL) van Leo van Vliet op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 344206
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.