Rainbow in Zoutkamp

van Olha Rohulya

- Werkcode: 112079

Olha Rohulya over Rainbow in Zoutkamp

Big rainbow over buildings in Zoutkamp, Groningen, Netherlands
Rainbow in Zoutkamp vind je in de categorieën Architectuur, Blauw, Colorful (disambiguation), Fotografie, Hemelgewelf, Landschappen, Multicolor, Regenboog, Stedelijke landschappen, Steden en Zon.
Olha Rohulya profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Olha Rohulya

Aankondiging: Rusland is een oorlog begonnen tegen mijn moederland Oekraïne. Omdat mijn ouders en mijn hele familie in Oekraïne zijn, zijn veel van mijn vrienden in het leger, 50% van alle verkopen (150% om eerlijk te zijn...) die ik uitgeef voor humanitaire hulp - tactische geneeskunde, medicijnen, nachtkijkers, drones enzovoort.

Ik ben geboren in de prachtige stad Lviv. Afgestudeerd aan een universiteit met een masterdiploma in genetica en biotechnologie. Kwam naar Nederland om te promoveren aan de RuG, Groningen. Na - stopte en werd fotograaf...

Alle werken van Olha Rohulya


Waarom je kiest voor Rainbow in Zoutkamp op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rainbow in Zoutkamp van Olha Rohulya

Koop de foto Rainbow in Zoutkamp van Olha Rohulya op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 112079
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.