Rakotz Brug in Duitsland.

van Roman Robroek

- Werkcode: 296 375

Roman Robroek over Rakotz Brug in Duitsland.

Dit is een foto van een brug die in de 19e eeuw is gebouwd. Omdat de brug zo ongebruikelijk, gevaarlijk en wonderbaarlijk bij het creëren van een optische illusie lijkt, werd hij 'Devil's Bridge' genoemd. De brug is met de hand gebouwd. Het is verboden om over te steken.

Aan de rechterkant van de brug kon ik een deur zien, meer een hek, dat wanneer geopend, toegang gaf in een kleine ruimte in de rots zelf.
Rakotz Brug in Duitsland. vind je in de categorieën Architectuur, Bruggen, Duitsland, Fotografie, Herfst, Indian Summer, Park, Reflectie (straling), Steen (materiaal), Stilleven, Urban / Street, Wandelen en Water.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Rakotz Brug in Duitsland. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rakotz Brug in Duitsland. van Roman Robroek

Koop de foto Rakotz Brug in Duitsland. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 296 375
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden