Ram in kleurrijke mixed media stijl

van The Art Kroep

- Werkcode: 572 767

The Art Kroep over Ram in kleurrijke mixed media stijl

Ram, horoscoop, astrologie, tarot, dierenriem, vuurteken, horoscoopteken, maan, dier, lente, schaap, zoogdier, Maart, April, sterrenbeeld, vurig, schilderkunst, graffiti, verf
The Art Kroep profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door The Art Kroep

Maureen Kroep (Losser, 14 april 1980) van The Art Kroep is een in Nederland gevestigde grafisch ontwerper en illustrator. Haar hele leven draait al om vormgeving. Van kinds af aan is ze in de weer met kleurpotloden, stiften en kwasten. Tekenen, schilderen en ontwerpen zit in haar systeem (en op het behang van haar oude kinderkamer). Het is zowel haar uitlaatklep als katalysator.

Maureen is eerst bouwkunde gaan studeren en daarna heeft ze toegepaste vormgeving met de richting publiciteit voltooid. Hierna heeft ze ook het Grafisch Lyceum in Zwolle afgerond en gevarieerde grafische werkplekken gehad.

Haar illustraties bevatten diverse thema’s, maar zijn vooral kenmerkend door de kleurrijke natuur, de diversiteit aan mensen en alledaagse dingen. Ze houdt van spelen met kleuren, lijnen en vormen, voornamelijk geïnspireerd door de kunststromingen Pop-art, Jugendstil en Art Nouveau.
Maureen: “Zwart en wit illustraties zijn niet zo mijn ding! Kleur brengt leven in mijn tekeningen en heel eerlijk gezegd kan ik niet zonder.”
Ze hoopt dat haar werk een weg vindt naar mensen hun huis en hart.

Let op: Alle originele rechten op deze kunstwerken zijn eigendom van en beschermd door Maureen Kroep | © THE ART KROEP

Alle werken van The Art Kroep


Waarom je kiest voor Ram in kleurrijke mixed media stijl op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ram in kleurrijke mixed media stijl van The Art Kroep

Koop dit digital art werk Ram in kleurrijke mixed media stijl van The Art Kroep als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 572 767
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden