Ready for take-off? Piloten voeren de laatste  voorbereidingen uit voor een take-off van hun F-16 op

Ready for take-off? Piloten voeren de laatste voorbereidingen uit voor een take-off van hun F-16 op van Jaap van den Berg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Ready for take-off? Piloten voeren de laatste voorbereidingen uit voor een take-off van hun F-16 op

van Jaap van den Berg

Ready for take-off? Piloten voeren de laatste voorbereidingen uit voor een take-off van hun F-16 op van Jaap van den Berg

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 800116
Kies het materiaal Meer informatie
Ronde print
Kies materiaal opties Speciale wens?
Verschuif zelf de uitsnede
166 gratis verzending!

Omschrijving

Ready for take-off? Piloten voeren de laatste voorbereidingen uit voor een take-off van hun F-16 op de vliegbasis Volkel.

Foto gemaakt op 26 februari 2021.

De F-16 Fighting Falcon MLU (midlife update) is een multifunctioneel jachtvliegtuig (multirole). Het toestel kan zowel precisiebombardementen uitvoeren als een luchtgevecht. De F-16 vormt het belangrijkste deel van de slagkracht van de Koninklijke Luchtmacht.

Vervanging F-16 in Nederland.
Na een uitgebreid vergelijkingstraject kwam het F-35 Lightning II-gevechtsvliegtuig uit de bus als de beste opvolger van de F-16. In september 2013 kocht Nederland zijn eerste 2 toestellen. In 2019 kwam de eerste F-35 naar vliegbasis Leeuwarden.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Jaap van den Berg profielfotoIk ben Jaap van den Berg en fotografie is sinds 2010 een hele grote passie van mij geworden. Vanaf die tijd reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vooral militaire vliegtuigen. Maar naast vliegtuigen vind ik het ook geweldig om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook graag.

De foto's die ik maak worden beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Bewerken is voor mij: foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken