Recht door het midden

van Bernardine de Laat

- Werkcode: 846167

Bernardine de Laat over Recht door het midden

Normaal gesproken maak je een foto waarbij je focus NIET ligt in het midden, de foto wordt dan meestal interessanter maar in dit geval is bewust gekozen om het focuspunt recht in het midden te hebben. Volg het pad naar de zee!
Recht door het midden vind je in de categorieën Fotografie, Golf, Noordzee, Oceanen en zeeën, Stranden, Wolken, Zand, burg-haamstede en windbrekers.
Bernardine de Laat profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bernardine de Laat

Fotograaf en kunstenaar. Ik ontwerp digitale kunst wat meestal bijzonder kleurrijk is met heldere lijnen waar je naar blijft kijken. Als fotograaf ben ik graag in de natuur te vinden en is mijn favoriete plek het strand en de zee. Ik ben een HSP-er, High Sensitive Person en kan intens genieten van kleuren en licht, dat is dan ook waar ik de focus op leg in mijn foto's. Ik hoop dat u er net zo van kunt genieten als ik.

Alle werken van Bernardine de Laat


Waarom je kiest voor Recht door het midden op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Recht door het midden van Bernardine de Laat

Koop de foto Recht door het midden van Bernardine de Laat op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 846167
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
157 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.