Red Apple Woontoren Rotterdam

Red Apple Woontoren Rotterdam van Sigrid Klop

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Red Apple Woontoren Rotterdam van Sigrid Klop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 61038
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
86 gratis verzending!

Omschrijving

Deze 120 meter hoge vuurrode woontoren in Rotterdam staat hoog genoteerd in de top 10 van hoogste gebouwen in de Maasstad. De moderne architectuur heeft als opvallende kenmerk de rode verspringende banen langs de gevel. Voor het nemen van deze foto heb ik vlak onder het gebouw gestaan, om zo de hoogte extra te benadrukken. bij de afwerking heb ik voor vierkant formaat gekozen.

Over Sigrid Klop

Sigrid Klop profielfotoKunst is mij als het ware met de paplepel ingegoten. Omdat mijn moeder beeldend kunstenares is, werd ik al op jonge leeftijd vaak meegenomen naar musea en exposities. Rond mijn twintigste begon ik interesse in fotografie te krijgen. In de loop der jaren heb ik mij verder ontwikkeld en verschillende opleidingen gevolgd. Mijn foto's werden uitgegeven in het boek "Focus Passages: The Doors"

Ik werk graag in series. Meer recent ben ik fotografie en het maken van schilderijen gaan combineren. Daardoor heeft mijn werk meer gelaagdheid gekregen. Vanuit een concept werk ik met verschillende materialen en een groot oog voor detail het kunstwerk uit. Het kan daardoor lang duren voordat een kunstwerk af is.

Verder ben ik in Rotterdam geboren en opgegroeid. Op latere leeftijd bleek ik een autismespectrumstoornis te hebben (Asperger), die waarschijnlijk mijn exceptionele interesse in details kan verklaren. In 2015 heb ik een beroerte gehad, waardoor ik goed moet opletten waar ik mijn spaarzame energie aan uitgeef. Hoewel ik er niet altijd toe in staat ben, heeft het maken van kunst en fotograferen nu voor mij nog meer betekenis gekregen dan voorheen.

Alle werken