Red details

van Sandra Hazes

- Werkcode: 465799

Sandra Hazes over Red details

Rode bloembladeren. Sandra Hazes fine art fotografie. Door creatief gebruik te maken van focus, heldere kleuren, licht en schaduw, ontstaat er unieke magische en donkere stijl. Haal hiermee de natuur in huis, en geniet van de bijzondere sfeer.
Red details vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Fotografie, Kleur collecties, Lichtval, Macrofotografie, Natuur en Weer, Rood, donker en fine art.
Sandra Hazes profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sandra Hazes

Sandra Hazes. Geboren in 1977. Woonachtig in Ede. Gespecialiseerd in natuur en bloemen fotografie, waarbij het maken van stillevens een grote passie is. De foto's hebben als basis een donkere stijl, terwijl het onderwerp prachtig belicht is. Door dit contrast van licht en donker in combinatie met heldere kleuren, ontstaat er een bijzondere en magische sfeer. Tevens gespecialiseerd in het ontwerpen van tekst op canvas of ander materiaal.

Alle werken van Sandra Hazes


Waarom je kiest voor Red details op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Red details van Sandra Hazes

Koop de foto Red details van Sandra Hazes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 465799
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.