Red mail in Israël

Red mail in Israël van Jolien Posthumus - bundelt | training en projecten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Red mail in Israël van Jolien Posthumus - bundelt | training en projecten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 301287
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
94 gratis verzending!

Omschrijving

Red mail in Israël
De foto is gemaakt tijdens mijn reis door Israël.

Ook deze foto past in mijn stijl van fotograferen; industrieel, urban, rauw, ruig en vervallen. De schoonheid van vergankelijkheid. Tijdens mijn reizen maar ook in Nederland zelf bezoek ik graag bouwvallen, fabrieken, straten, pleinen en andere inspirerende plekken waar de architectuur me aanspreekt.
Ik onderzoek graag en mijn foto’s zijn dan veelal detailfoto’s. Sloten, deuren, muren en ramen zijn een veelvoorkomend thema.

Kijken, voelen, ontdekken, onderzoeken, nieuwsgierig, onbekend, schoonheid en liefde zijn kernwoorden waarmee ik fotografeer.

Met mijn fotografie steun ik, en u ook bij bestelling, de stichting Jarige Job.

Over Jolien Posthumus - bundelt | training en projecten

Jolien Posthumus - bundelt | training en projecten profielfotoAangenaam! Ik ben Jolien Posthumus en ben naast fotograaf tevens eventmanager en Mindfulnesstrainer. Voor mij zijn deze elementen constant met elkaar in beweging en voeden ze elkaar. Dit komt samen in mijn foto's. Voor meer informatie kun je ook terecht op mijn website https://www.bundelt.nl.

Bundelt steunt stichting Jarige Job. De winstmarge van het door u bestelde werk wordt niet aan mij uitbetaald maar wordt direct op de rekening van Stichting Jarige Job gestort.http://www.stichtingjarigejob.nl/

Alle werken