Reddingboot Donateur

Reddingboot Donateur van Ko van Leeuwen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 138918

Reddingboot Donateur van Ko van Leeuwen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
98 gratis verzending!
Reddingboot Donateur van Ko van Leeuwen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Reddingboot Donateur van KNRM-Wijk aan Zee in een winterzonnetje in de Buitenhaven van IJmuiden. De Donateur is een allweather reddingboot van de KNRM en gestationeerd in Wijk aan Zee. Hij wordt vanaf het strand gelanceerd via een speciale bootwagen. De Donateur is bekostigd uit donaties. Het is een Ridgid Inflatable Boat (RUB) met een aluminium romp en opbouw. Twee Volvo Penta motoren drijven de waterjets aan. De boot is 10,60 meter lang, heeft een maximum snelheid van 34 knopen en kan 50 gereddenen vervoeren.

Over Ko van Leeuwen

Ko van Leeuwen profielfotoKo van Leeuwen is fotograaf in IJmuiden. Wat hier wordt getoond is zijn vrije werk. De voorliefde voor scheepvaart, natuur en Schotland komt duidelijk naar voren. Daarnaast komen er straks ook albums met panoramafoto's Ko van Leeuwen werkt ook als bedrijfs- en persfotograaf voor lokale bedrijven, regionale media en maakt videoverslaggeving voor diverse televisiezenders.

Alle werken