Reddingboot Koos van Messel

Reddingboot Koos van Messel van Ko van Leeuwen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 138919

Reddingboot Koos van Messel van Ko van Leeuwen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Reddingboot Koos van Messel van Ko van Leeuwen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Reddingboot Koos van Messel aan de taxisteiger in Velsen-Noord tijdens een winterdag. De Koos van Messel is een allweather reddingboot van de KNRM en gestationeerd in IJmuiden. Hij is op 12 april 2003 gedoopt door de heer en mevrouw Van der Laan, executeur-testamentair van de
familie Van Messel. De boot is bekostigd uit een nalatenschap van mevrouw S. van Messel-Boerema en is vernoemd naar haar man. Deze reddingboot en haar zusterschepen zijn de grootste reddingboten van de KNRM-vloot. Het is een Ridgid Inflatable Boat (RIB) met waterjetaandrijving.

Over Ko van Leeuwen

Ko van Leeuwen profielfotoKo van Leeuwen is fotograaf in IJmuiden. Wat hier wordt getoond is zijn vrije werk. De voorliefde voor scheepvaart, natuur en Schotland komt duidelijk naar voren. Daarnaast komen er straks ook albums met panoramafoto's Ko van Leeuwen werkt ook als bedrijfs- en persfotograaf voor lokale bedrijven, regionale media en maakt videoverslaggeving voor diverse televisiezenders.

Alle werken